Toimitusehdot

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Lahjakorttien varausmaksuihin ei sisälly arvonlisäveroa. Lopullinen veroerittely tehdään toimipisteissä sen mukaan, mihin palveluihin lahjakortin vastaanottaja käyttää lahjakortille varatun arvon.

Maksutavat

Yksityisasiakkaat voivat maksaa tilauksensa ostoskorissa valittavissa olevilla maksutavoilla. Yritysasiakkaat voivat lisäksi pyytää laskutusmahdollisuutta.

Toimitusmaksu

Lahjakorttitilauksista toimitetaan sähköpostitse maksuvahvistus sekä verkkolahjakortti, joka toimii toimipisteissä maksuvälineenä. Varsinaisia toimituskuluja ei näin ollen synny.

Fyysisten tuotteiden kohdalla pakkaus- ja toimituskulumme riippuvat valitusta toimitustavasta ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. Jos tilaussumma on vähintään 200 euroa, emme veloita toimitus- ja postiennakkokuluja.

Toimitukset

Tilausvahvistus ja verkkolahjakortti toimitetaan sähköpostitse vastaanottajalle heti kun maksu on mennyt läpi. Verkkokaupasta ostetun lahjakortin käyttäjä tunnistetaan toimipisteessä verkkolahjakortin tilaustietojen avulla.

Muiden kun lahjakorttien kohdalla lähetämme tilaamasi tuotteet postitse mahdollisimman pian, useimmiten jo vuorokauden kuluessa tilauksen saapumisesta. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä.

Tuotteen palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteen voi palauttaa maksutta asiakaspalautuksena. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on vioittunut, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen ja jättää vioittuneen tuotteen ns. asiakaspalautuksena postiin. Postimaksua ei sinun tällöin tarvitse maksaa. Samalla pyydämme ilmoittamaan, palautatko tuotteen ja haluatko rahat takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle. Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.