Näin tilaat

Kuinka hierontalahjakortti toimii?

Ostaja valitsee haluamansa lahjakorttituotteen, jossa on määritelty euromääräinen arvo, jonka edestä hierontalahjakortin käyttäjä voi käyttää palveluja valitsemassaan Suomen Hierojakoulujen toimipisteessä. Toimipiste valitaan tilauksen yhteydessä. Kun maksu on mennyt läpi, lahjakortti astuu voimaan ostajan sähköpostiin toimitetun tilausvahvistuksen kautta.

Mihin lahjakortti toimitetaan?

Kun maksu on mennyt läpi, toimitamme tilausvahvistuksen ja verkkolahjakortin ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Verkkolahjakortti, josta ilmenee tilauksen viitenumero toimii maksuvälineenä. Mikäli ostat lahjakortin muulle kuin itsellesi, luovuta verkkolahjakortti lahjakortin käyttäjälle.

Miten toimia, jos tilaat useamman lahjakortin?

Mikäli tilaat useamman lahjakortin ja ne on tarkoitettu eri vastaanottajille, toimitamme sähköpostiisi yksilöidyt verkkolahjakortit, joissa ilmenee kullekin henkilölle kohdennettu lahjakorttisumma. Kirjoita tilausvaiheessa eri vastaanottajien nimet tilaussivulta löytyvään avoimeen tekstikenttään.

Mikäli tilaat useamman lahjakortin mutta niiden käyttäjä on sama henkilö, riittää niiden aktivointia varten sähköpostiin automaattisesti toimitetut verkkolahjakortit.

Kuinka lahjakortin saa aktivoitua?

Hierontalahjakortti aktivoidaan oston yhteydessä Suomen Hierojakoulun asiakasjärjestelmään ja aktivoidaan valittuun toimipisteeseen. Järjestelmässä ilmenee lahjakortin voimassaoloaika, käyttöpaikka ja jäljellä oleva arvo.

Muut ehdot

Lahjakortti on voimassa kuusi kuukautta ostopäivästä alkaen ja sen arvo tulee käyttää kokonaisuudessaan viimeiseen voimassaolopäivään mennessä.

Hierontalahjakortti pitää käyttää kokonaisuudessaan siinä toimipisteessä, joka valitaan oston yhteydessä lahjakortin käyttöpaikaksi.

Lahjakortti on henkilökohtainen. Sen voi käyttää vain henkilö, jonka nimiin kortti on aktivoitu ensimmäisen hoitokäynnin yhteydessä.

Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Hierontalahjakorteista ei tehdä osittaisia rahapalautuksia mikäli lahjakortin arvoa jää käyttämättä.

Suomen Hierojakoulut Oy ei hyvitä vanhentuneita lahjakortteja.

Maksetaanko lahjakorteista arvonlisäveroa?

Lahjakortin varausmaksun yhteydessä ei makseta arvonlisäveroa. Maksettavan veron määrä määräytyy niiden palveluiden veromääräysten mukaan, joihin lahjakortille varattu pääoma käytetään.